WELKOM IN LE PETIT VIALA

Midden in de prachtige natuur en op een boogscheut van het romantische Canal du Midi verwelkomen wij u graag op ons uniek gelegen domein. Le Petit Viala biedt voor ieder wat wils: er zijn uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden, u kunt wijnen degusteren bij de omliggende wijnboeren, lekker eten in een van de vele nabijgelegen restaurants of genieten van de zon in en rond het grote verwarmde zwembad.

Veel plezier op onze website & hopelijk tot binnenkort!


Nieuw: vogelkijkhut!

Eind 2023 hebben we op het domein een vogelkijkhut met vennetje aangelegd. Dit bleek al snel een groot succes, want vanuit de hut konden we al tientallen vogelsoorten spotten en fotograferen. Behalve vogels als hoppen, ooievaars, (kuif)koekoeken, zwarte roodstaartjes, roodborstjes, bijeneters en scharrelaars, kunnen ook vossen, dassen, smaragdhagedissen, groene kikkers en talrijke andere soorten de omgeving rondom de hut waarderen.

De hut is voor de helft onder de grond gebouwd, zodat je op gelijke hoogte met de vogels foto’s kunt maken. De afmeting is ca. 4 X 4 meter en biedt plaats aan maximaal vier personen. Het vennetje is speciaal gemaakt zodat de vogels en dieren hier gemakkelijk kunnen drinken en badderen.
Toegang tot de hut (niet beperkt tot mensen die in de gîte verblijven) is per uur of per dag, gelieve contact op te nemen voor meer details.